Medische CE-Richtlijnen Process Vision Trainingen en Consultancy Process Vision Process Vision
NIEUWS

Quality Assurance

Wat is een Quality Officer? Een Quality Officer staat midden in het project, werkt mee om het einddoel te halen op tijd, binnen budget

Lees meer...

Trainingsaanbod

Welke trainingen verzorgd Process Vision? Process Vision biedt een breed scala aan standaard trainingen / workshops aan. Een training kan

Lees meer...

Vernieuwde website

Welkom op de vernieuwde website van Process Vision. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, neem een kijkje in de documentatie

Lees meer...
Profiel

Deze pagina is momenteel onder constructie.

Doel
Het op een goede manier kunnen uitvoeren van het quality assurance vak in een ontwikkel project. Het kunnen uitvoeren van project audits op een praktische en efficiente manier.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor quality assurance managers en engineers. 

Inhoud
Allereerst wordt ingegaan wat een quality assurance engineer in een project zou moeten doen. Hoe kan hij de vereiste manier van werken in het project op een goede manier deployen. En hoe kan hij vervolgens dit checken middels een project audit. Hoe worden vervolgens verbeterpunten voor het project opgepakt?

Tijdsduur
De training beslaat een halve dag.

Doel
Het op een goede manier managen van een test team in een ontwikkel project. Het aanleren van diverse test methodes en strategieen om een praktische en efficiente manier een product aan diverse testen te kunnen onderwerpen.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor (systeem) test engineers en test teamleiders.

Inhoud
Hoe run ik een test team? Welke test methodes kan ik gebruiken om een product te testen? Welke test levels onderken ik? Wat voor test strategieen zijn er en welke kan ik gebruiken? Kan ik risk based testen gebruiken en wat is dat eigenlijk? Via aangereikte theorie maar vooral via opdrachten die in kleinere teams moeten worden uitgewerkt, worden bovenstaande vragen beantwoord.

Tijdsduur
De training beslaat 1 dag.

Doel
Het op een praktische maar toch stricte manier leren uitvoeren van een inspectie op een werkproduct tijdens een ontwikkel project.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor iedereen in een ontwikkel project.

Inhoud
De inspectie methode wordt in detail behandeld. Maar niet alvorens eerst alle pro-’s en con-’s de revue passeren. Er worden veel praktische tips aangereikt hoe je het inspectie proces in een organisatie moet embedden. Ook wordt er aandacht besteed aan het meten aan het inspectie proces.

Met een real life case wordt het inspectie proces van begin tot eind nagespeeld door de trainees. Het modereren van een inspectie krijgt ook speciale aandacht.

Tijdsduur
De training beslaat 1 dag.

Doel
Het op een goede manier managen van requirements gedurende het gehele  ontwikkel project. Het aanleren hoe te komen tot requirements en middels diverse methodes leren om goede requirements te schrijven.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor requirements managers en engineers.

Inhoud
Waarom hebben we requirements nodig? En hoe kom ik eraan? En managen we de veranderingen op deze requirements? Hoe deploy ik cq communiceer ik requirements in een project Wie zijn mijn stakeholders.

Via aangereikte theorie maar vooral via opdrachten die in kleinere teams moeten worden uitgewerkt, worden bovenstaande vragen beantwoord.

Tijdsduur
De training beslaat 1 dag.

STEL EEN VRAAG
U kunt in onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag op het gebied van kwaliteitsmanagement stellen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.