Medische CE-Richtlijnen Process Vision Trainingen en Consultancy Process Vision Process Vision
NIEUWS

Privacy Policy - 11 mei 2018

Vanaf nu heeft Process Vision ook een privacy policy

Quality Assurance

Wat is een Quality Officer? Een Quality Officer staat midden in het project, werkt mee om het einddoel te halen op tijd, binnen budget

Lees meer...

Trainingsaanbod

Welke trainingen verzorgd Process Vision? Process Vision biedt een breed scala aan standaard trainingen / workshops aan. Een training kan

Lees meer...

Doel
Het op een goede manier managen van een test team in een ontwikkel project. Het aanleren van diverse test methodes en strategieen om een praktische en efficiente manier een product aan diverse testen te kunnen onderwerpen.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor (systeem) test engineers en test teamleiders.

Inhoud
Hoe run ik een test team? Welke test methodes kan ik gebruiken om een product te testen? Welke test levels onderken ik? Wat voor test strategieen zijn er en welke kan ik gebruiken? Kan ik risk based testen gebruiken en wat is dat eigenlijk? Via aangereikte theorie maar vooral via opdrachten die in kleinere teams moeten worden uitgewerkt, worden bovenstaande vragen beantwoord.

Tijdsduur
De training beslaat 1 dag.

STEL EEN VRAAG
U kunt in onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag op het gebied van kwaliteitsmanagement stellen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.