Medische CE-Richtlijnen Process Vision Trainingen en Consultancy Process Vision Process Vision

SAMENWERKINGSVERBAND

Met onderstaande medical regulatory consultants gaat Process Vision regelmatig samenwerkingsverbanden aan. Dit heeft grote voordelen: samen kun je meer uren maken voor de klant, je kunt elkaar scherp houden en samen weet je meer dan 1.

Frank Aniba  - Aniba Consulting BV
Samen met Frank, heeft Willem al diverse klanten begeleid. Bij Preceyes is Frank de RA en Willem de QA manager.Voor een aantal klanten zijn ze beiden QA/RA consultants. Frank helpt ook bij andere klanten van Willem (en andersom) op adhoc basis.

Paul Theunissen - GreyRA
Samen met Paul, heeft Willem Ventinova Medical begeleid, Paul als RA en Willem als QA manager. Paul helpt ook bij andere klanten van Willem (en andersom) op adhoc basis.

 

ANDERE SPECIALISTEN

Onderstaande consultants zitten samen met Process Vision in een netwerk om generieke zaken omtrend het ondernemerschap te bespreken.

Emile Houben - Houben
Emile is Project Management Officer (PMO-er) en/of Project Manager (PM) sinds 1999 bij oa Philips en ASML. Emile heeft een Project Management applicatie in excel gemaakt op basis van de Prince-2 methode. Dit maakt het voor PM makkelijker om projecten te analyseren en te leiden in een gecontroleerde manier. Emile traint en coacht PM en ondersteunt afdelingen met het opzetten van project office / bedrijfsbureau. Een PMO kan een organisatie helpen grip te krijgen op hun projectportfolio waardoor zij hun doelstellingen beter, sneller en tegen lagere kosten bereiken. Mijn streven is om mijn klanten het plezier van een goed ingericht Project Office te laten ervaren.

Han kleyn Winkel – Kleyn Winkel automatisering
Senior SW Designer / SW Architect / Trainer / Coach, met meer dan 25 jaar ervaring in multidisciplinaire projecten bij diverse bedrijven. Zijn ervaring heeft vooral betrekking op object georiënteerde software ontwikkeling t.b.v. real-time embedded en distributed systems.

Hans Jonker – Argo Consultancy BV
Hans heeft ruim 25 jaar ervaring in (software) productontwikkeling, waarvan de laatste 11 jaar in process verbeteringen (CMMI-assessor, SCRUM-Master, Prince2-Foundation) in grote en kleine bedrijven. Hij heeft ruime ervaring als QA Officer (ook FDA) en is sinds 2010 officieel ISO 9001/13485 lead auditor. Hij staat bekend om zijn positieve houding en enorme drive om een verandertraject in te gaan en tot een goed einde te brengen.

John van Spaandonk – Van Spaandonk & Koks
John heeft meer dan tien jaar internationale ervaring met het (bege)leiden van projecten. Hij combineert gedegen kennis van zaken met een doelgerichte en mensgedreven aanpak. Hij is inzetbaar als projectleider, trainer (algemeen projectmanagement, Prince2, Scrum) projectadviseur of coach.

Matt Verhaegh – COMM-IT
Matt heeft 25 jaar ervaring en heeft diverse rollen gehad in (software) ontwikkelprojecten bij grote multinationals en industriële middenbedrijven. Hij is inzetbaar als program/project manager, process (improvement) consultant, quality assurance officer en trainer/coach.

Marcel van der Laan - Saforama
Marcel zorgt er als Requirements Engineering consultant voor dat uw productontwikkelproces een solide basis vormt om uw product op te bouwen. Door de aanpak die hij hanteert, zorgen aanpassingen in organisatie, processen en ondersteunende technologie voor een blijvende verbetering. Onder zijn klanten bevinden zich zowel lokale bedrijven als multinationals. Hij heeft ervaring in verschillende markten en disciplines

Sonja de Bruin – Themis Consultancy BV
Sonja is consultant op het gebied van kwaliteitsmanagement en eigenaar van Themis Consultancy. Zij verleent diensten op het gebied van kwaliteit in de breedste zin van het woord, aan middelgrote en grote IT bedrijven. Na haar afstuderen in 1993 aan de HTS richting Elektrotechniek, is zij in verschillende rollen binnen multi-disciplinaire IT projecten werkzaam geweest. 

 

NEWS

Process Vision nominated as Best Knowledge Supplier 2019

Process Vision is door Preceyes genomineerd als Best Knowledge Supplier 2019 (Link Magazine)

Read more ...

New Documentary Film Is Scathing Indictment Of FDA's Regulation Of Medical Devices

Check this out

Scathing Indictmetn of FDA's regulation

 

 

4 Keys To Choosing The Right Regulatory Consultant

4 Keys To Choosing The Right Regulatory Consultant

By Bob Marshall, , Chief Editor, Med Device Online

I spent the first two decades of my medical device career with startups and larger OEMs, working with or hiring consultants, as needed, for support. I then became a consultant for seven years, and I saw outsourced support from the other side. Now, 18 months into my tenure as chief editor of Med Device Online, I want to share some perspective on outsourced support. These important relationships can make or break your business.

Read more ...